alt

 

Ni får ett team med unik kunskap och erfarenhet. Vi erbjuder även hela diskrumslösningar med effektiv diskrumslogistik, där vi fokuserar på flödet i diskrummet. Detta leder till en bra kontroll på era diskrumskostnader. Alla produkter är tillverkade i Mac Seriens fabriker. Denna process ger oss en bra insyn och är en bra kvalitetsgaranti för er som kund.Våra medel i fast form är de absolut bästa på marknaden. Ni väljer om ni vill använda våra nya Kristallmedel eller klassiska Mac Serien. 

alt

 

Doseringsutrustning får ni låna gratis av oss. Vår tekniska avdelning installerar den kostnadsfritt och ser till att doseringen blir ekonomisk och bra. Installationen tar ca 45 minuter. Som avtalskund får ni sedan gratis service på era maskiner om olyckan skulle vara framme.  

 

 

alt

 

Kristall maskindisk Universal

Kristall-seriens maskindiskmedel är ett resultat av flera års forskning och räknas till det absolut bästa på marknaden. Högkoncentrerat maskindiskmedel i kristallform och upp till 40% drygare än vanligt pulver. 3kg kapsell 3st/paket Art: 21853

 
 

Kristall Super Eko 

Kristall-seriens maskindiskmedel är ett resultat av flera års forskning och räknas till det absolut bästa på marknaden. Högkoncentrerat maskindiskmedel i kristallform och upp till 40% drygare än vanligt pulver. 3kg per kapsell. 3st/paket  Art: 21519      

 
Kristall Hårt vatten
Kristall-seriens maskindiskmedel är ett resultat av flera års forskning och räknas till det absolut bästa på marknaden. Högkoncentrerat maskindiskmedel i kristallform och upp till 40% drygare än vanligt pulver. 3kg per kapsell. 3st/paket Art: 

MAC 900 Maskindisk Ekonomi

Högkoncentrerat universalt maskindiskmedel i pulverform. Anpassat för alla typer av vatten vatten. 

3kg per kapsell. 6st/paket                          


MAC 902 Maskindisk - Hårt vatten

Högkoncentrerat maskindiskmedel i pulverform. Anpassat för hårt vatten, men klarar även andra hårdheter med mindre dosering

3kg per kapsell. 6st/paket    

alt

 

alt

Kristall Flytande Kalk

Kristall-seriens maskindiskmedel som används när ni har hårt vatten. Ett resultat av flera års forskning och räknas till det absolut bästa på marknaden.

13kg/ dunk    ART: 21596  

alt

Kristall Flytande Super ECO

Biologiskt Maskindiskmedel. Kristall-seriens nya BIO-maskindiskmedel klarar alla gröna märkningar inom restaurangbranschen. Räknas till det absolut bästa på marknaden.

13kg/ dunk    ART: 21521

alt

MAC 920 Maskindiskmedel budget

Vårt klassiska maskindiskmedel. Har används av tusentals användare i snart 20 år.

 13kg/ dunk     ART: 21304 

alt
NITRO doseringsutrustning
Med detta nya patenterade doseringssystem minskar förbrukning och kostnader för diskning radikalt. 
Doseraren beräknar behovet av olika komponenter för varje disk.
Mac´s trekomponenta disksystem är unikt på marknaden. Det är ett slutet system som använder koncentrerade vattenfria produkter och ger ett mycket bra resultat. Ni får låna ett NITRO doseringssystem som vi installerar kostnadsfritt. 
 
alt
Högkoncentrerat diskmedel Mac A för trekomponentsystemet Easy Clean
alt
Högkoncentrerat diskmedel, Mac B för trekomponentsystemet Easy Clean
alt
Högkoncentrerat torkmedel för trekomponentsystemet easy Clean
                                                          
alt
 
 
alt
 
     

Sahara

Sahara Kalk

Mac 920

Mac 921

Mac 920 S

alt

alt

alt

alt

Art: 21520

Art: 24698

Art: 21388

Art:21406

Art: 24598

  
                
  alt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.